Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

WEB https://kozanmaeanadolu.meb.k12.tr
Adres : Tufanpaşa mah. Çelikler Sok No 10 Kozan / ADANA
VİZYON : • Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen, • Milli ve Manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, • 21. yüzyıl bilgi toplumu için fikir ve proje üreten, • Kamu Hizmetlerinde kaliteyi en üst seviyeye çıkarmayı vazife edinen, • Akıl, bilim ve tarihin aydınlığında değişim ve gelişmelere açık bir kurum olmaktır.
MİSYON : Türk Ulusunun ve insanlığın ihtiyaç duyduğu iyi insan, iyi vatandaş özelliklerine sahip; milli ve manevi değerlerini benimseyen; kendisine, ailesine, milletine yararlı, bilgili, becerikli, kendine güvenen, düşünen, üreten kişilerin yetişmesi için eğitim kurumları arasında koordinasyonu sağlamak; İyi bir gelecek için standartları yükselterek kaliteli bir eğitimin lokomotifi olmak; İliçemiz Kozan´a ve Türkiye´ye model oluşturabilecek projeler üreten bir okul olmak; Öğretmenleri ve personeli motive ederek, onlara rehberlik yaparak, mutlu olmalarını ve nitelikli iş yapmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Yatakhane Koğuşu :1